Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT)

About This Project

Organizatori Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT) ponovno su nam ukazali čast da budemo dio regionalno priznate konferencije o zdravstvenom turizmu. Po 11. put domaći i svjetski stručnjaci  iz zdravstvenog turizma raspravljali su o najnovijim trendovima i inovacijama u ovom sektoru, dok je njihova predavanja i panele pratilo više od 100 sudionika iz cijeloga svijeta.

 

O konferenciji se nadaleko čulo, a upravo je za to zaslužan naš PR tim. Pobrinuli smo se da glas o konferenciji stigne do što većeg broja ljudi, i to kroz Google, Facebook i Linkedin oglašavanje, PR članke u zakupljenim medijima te brojnim aktivnostima na društvenim mrežama!

 

Naše aktivnosti krenule su prije konferencije, ali ni na njoj nismo mirovali nego smo odgovarali na upite novinara te kreirali PR priopćenja i objave na društvenim mrežama. Zavidan interes sudionika, ali i medijskih kuća za praćenjem konferencije pokazao je da smo dorasli svakom zadatku. „ I ove godine, ostvarili smo suradnju na obostrano zadovoljstvo.  Sve pohvale PR timu Kreativ Media Grupe za trud, kreativnost te uspješno odrađenu konferenciju. Zahvaljujući njima, glas o konferenciji daleko se čuo ”- .rekao je Vladmir Mozetič, predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera. Oni su, uz Turističku zajednicu Grada Crikvenice, glavni organizatori CIHT-a. 

 

Riječi hvale za nas je imala i Marijana Biondić, direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice. „ Turistička zajednica Grada Crikvenice i Klaster zdravstvenog turizma Kvarnera te suorganizatori Thalassotherapia Crikvenica i Terme Selce uložili su veliki trud u organizaciju konferencije, ali da biste postigli rezultate morate imati i odličan PR. Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u organizaciji i promociji konferencije, među njima i Kreativ Media Grupi koja je i ove godine dala veliki doprinos.

 

Category
Copywrite, Google oglašavanje, Odnosi s javnošću - PR
Blisko surađujemo sa vama kako bi razumjeli vaše potrebe i želje!