UPOZNAJTE SE S NAMA!

S KIM IMATE POSLA?

Mi pričamo vašu priču.

KREATIV MEDIA GRUPA d.o.o. je full marketing service – marketing agencija osnovana 2001. godine kao Kreativ Media.

Naša specijalnost je izrada kvalitetnih marketinških strategija, upravljanje marketingom te dizajn i brendiranje proizvoda i usluga po Vašoj želji, uz korisne savjete.

Upravljanje promocijom i odnosima s javnošću, zakup medija, produkcija spotova i organizacija evenata, uz sva zamisliva i nezamisliva kreativna rješenja.

Dugogodišnjim radom na ovom području našli smo se u raznim situacijama, surađivali s brojnim klijentima i stekli vrijedno iskustvo.

Sve to, vodilo nas je do uspjeha kakav danas postižemo u realizaciji tržišne komunikacije.

Naravno, nije bilo jednostavno, ali uložili smo mnogo truda i zalaganja, u svemu davali svoj maksimum i kako bi uspjeli, puno učili i promatrali svijet izvan okvira.

Nosimo ružičaste naočale, a kreativnim rješenjima svladavamo sve izazove!
Naš kreativan tim spaja znanje i iskustvo s inovacijama i kreativnošću, uz maksimalnu fleksibilnost koju pružamo svima koji nam poklone svoje povjerenje.

MISIJA

Djelotvorno upravljanje marketing aktivnostima u cilju unaprjeđenja poslovanja naših klijenata.

IDEJA

Našim klijentima isporučujemo vrijednosti temeljene na profesiji i ekspertizi, poštujući zakonitosti marketinga kao struke i znanstvene discipline. Promičemo individualan pristup svakom pojedinom projektu, a problemima pristupamo meritorno.

VIZIJA

Prvi i ključni preduvjet razvoja naše agencije je ljudski potencijal, u čiju kvalitetu konstantno ulažemo i to ćemo činiti i dalje. Ne ustupamo pred izazovima i promjenama i ne štedimo vlastite resurse za dobrobit klijenata.

KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI?

Na različite načine…

  • Možemo biti Vaš zaseban odjel marketinga. Odmah dobivate na raspolaganje naš radni tim – voditelje, asistente i grafičke dizajnere. Koristite nas koliko vam je potrebno, s vremena na vrijeme ili svakodnevno.

  • Radijska ili internet kampanja – može! Grafički i web dizajn – može! Logotip – naravno! Idete na sajam? Nema problema, sve sređujemo! Možemo za Vas obavljati one marketing aktivnosti koje vam trebaju trenutno ili stalno.

  • Planirate otvoriti tvrtku ili ste je upravo otvorili. Naravno, trebaju Vam kupci koji ne znaju da postojite. Tu mi nastupamo. Radimo plan i provodimo ga u stvarnost, a Vi postajete uspješan tržišni igrač. Bez sumnje. Pitajte bilo kojeg našeg klijenta.

  • Za projekt brendiranja ‘pametnih kuća’ naš je klijent dobio potporu u sklopu TAM BAS programa Europske banke za obnovu i razvoj (2011.), a to možemo učiniti i za Vas.