Restaurant and Lounge Faro Bar

About This Project

Prekrasan Restaurant and Lounge Faro Bar nalazi se u Dramlju tik uz more, pružajući posjetiteljima nezaboravno iskustvo u luksuzno uređenom ambijentu. Ovaj vrhunski restoran nudi razne gastronomske specijalitete, zadovoljavajući i najistančanija nepca.

 

Naša agencija je s ponosom preuzela izazov redizajniranja njihove internet stranice i osmišljavanja nove promotivne strategije koja uključuje PR kampanje u medijima i komunikaciju na društvenim mrežama.

 

REDIZAJN INTERNET STRANICE

Prijašnja web stranica Faro Bara nije bila vizualno privlačna niti funkcionalna, što je otežavalo korisnicima pronalaženje informacija i interakciju s restoranom. Zato je redizajn internetske stranice bio ključan.

Nova stranica https://faro-bar.com sada nudi:

  • Intuitivnu navigaciju: Korisnici mogu lako pristupiti informacijama o meniju, radnom vremenu, lokaciji i nadolazećim događanjima, zahvaljujući jednostavnom i preglednom dizajnu.
  • Vizualno privlačan dizajn: Visokokvalitetne fotografije i videozapisi prenose atmosferu i ljepotu ambijenta restorana, omogućujući korisnicima da dobiju osjećaj prostora i usluge prije nego što ga posjete.
  • SEO optimizaciju: Stranica je optimizirana za tražilice, čime se povećava njena vidljivost i privlači veći broj potencijalnih gostiju.

 

DRUŠTVENE MREŽE

  • Nova strategija komuniciranja na društvenim mrežama fokusira se na pričanje priča o restoranu, predstavljanju stručnog osoblja, ambijenta i jedinstvenog doživljaja, kao i na angažiranje pratitelja te suradnju s influencerima. Plaćene objave na Facebooku dodatno povećavaju vidljivost Faro Bara među ciljanom publikom.

  • Sadržaj podijeljen u kategorije:

 

  1. Gastronomske priče

2. Personalizacija vlasnika te kvalitetnog i stručnog osoblja

3. Predstavljanje ambijenta, atmosfere i doživljaja

4. Uključivanje pratitelja na društvenim mrežama

5. Suradnja s influencerima

Ove promjene i aktivnosti pridonijele su pozicioniranju Faro Bara kao vrhunskog luksuznog restorana. Prekrasan ambijent, vrhunska gastronomija i pažljiva promotivna strategija osiguravaju da Faro Bar postane nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje fine dining-a na jadranskoj obali.

Category
Copywrite, Marketing strategija i realizacija, Social media marketing
Blisko surađujemo sa vama kako bi razumjeli vaše potrebe i želje!