Putujemo s World travelerom

04 Jun Putujemo s World travelerom

Prošle godine uspostavili smo novu zanimljivu suradnju s Putničkom agencijom World traveler i pomogli im pretočiti ideju agencije specijalizirane za Daleki Istok  u stvarnost kroz logotip.

Naša vješta dizajnerica Lorena imala je zadatak povezati elemente koji će simbolizirati putovanje i stvoriti zanimljiv i prepoznatljiv logotip primjenjiv za sve aktivnosti agencije.

Logotip je osmišljen u skladu sa sloganom „Zamisli. Putuj. Doživi.“.

Izgled logotipa sastoji se od dva elementa – tekstualnog dijela s nazivom agencije i slikovnog dijela kojeg čini srce unutar kojeg su kontinenti. To je zaokruženo finalnim efektom pečata.

Korištenje boja korespondira s vizualnim identitetom agencije – tirkizno plava i bijela upečatljive su boje koje se savršeno ističu na bilo kojoj podlozi.

Srce je odabrano zbog činjenice kako je svako putovanje, a posebice egzotično, nešto što doživljavamo svim osjetilima i što više emotivno proživljavamo nego što ga razumski procesuiramo.

Povezivanjem srca s efektom pečata željelo se istaknuti i kako je svako putovanje novo iskustvo koje, svako na jedinstven način, ostavi dojam na nas, „izvuče“ nas iz svakodnevne rutine, omogući nam da doživimo nova iskustva, testiramo naše granice i proširimo vidike. Putovanje, kada mu se odlučimo u potpunosti prepustiti, može ostaviti trajni dojam na naš život i ostaviti neizbrisiv „pečat“ na naš život.

Postavljanjem kontinenata unutar srca povezuje se osjećaj putovanja sa samim odlaskom na odabranu destinaciju i naglašava se fokus agencije na putovanja na daleke destinacije.

Više o agenciji potražite na internet stranici te na njihovim društvenim mrežama.

Budućim putnicima želimo mnogo prijeđenih kilometara u potrazi za novim iskustvima, a mi iz našeg ureda čitamo dojmove i veselimo  budućoj suradnji s agencijom!Blisko surađujemo sa vama kako bi razumjeli vaše potrebe i želje!