Međunarodni dan primalja

Category
Copywrite, Dizajn, Event marketing, Vizualni identitet
About This Project

5. svibnja obilježava se Međunarodni dan primalja i tim povodom Hrvatska komora primalja svake godine u Zagrebu organizira besplatan tečaj pripreme trudnica za porođaj i roditeljstvo. Tečaj je namijenjen trudnicama i njihovim partnerima, a vode ga primalje s dugogodišnjim iskustvom rada u rodilištima.

Tko su primalje (babice)? To su najkompetentniji zdravstveni djelatnici za održavanje trudničkih tečajeva jer posjeduju propisanu zakonske kompetencije za provođenje ovakvih edukativnih programa. Njihova uloga je nezamjenjiva tijekom cijele trudnoće, porođaja i prvih mjeseci djetetova života te prilikom uspostave uspješnog dojenja. Primalja nije ni liječnik ni medicinska sestra već je osoba koja je uz ženu tijekom čitave trudnoće, kod porođaja i babinja.

Pod motom RASTIMO ZAJEDNO naraslo je i naše iskustvo! Prilikom realizacije ovogodišnjeg tečaja pripreme trudnica za porođaj i roditeljstvo, održanog u Zagrebu 5.5.2022., pripremili smo vizualni identitet događaja, organizirali smo PR kampanju, Google oglašavanje i oglašavanje na društvenim mrežama.

Vizualnu prepoznatljivost postigli smo pomoću tri elementa: simbolične grafike, boje i tipografije.
Prilikom razvijanja vizualne strategije i identiteta koristili smo boje i značajke koji su prepoznatljivi za Hrvatsku komoru primalja uz kombinaciju mekih tonova roza i plave boje, asocirajući pritom na događaj koji zasluženo nosi titulu najsretnijeg dana u životu svakog roditelja.
Suvremenim i minimalističkim pristupom usmjerili smo fokus na zajedništvo roditelja s primaljama te dragocjenu podršku koje one pružaju roditeljima kroz cijelo iskustvo trudnoće i početni period roditeljstva.

Blisko surađujemo sa vama kako bi razumjeli vaše potrebe i želje!