Oglašavanje – ono što vaš brend sad treba!

18 Mar Oglašavanje – ono što vaš brend sad treba!

Sada je prilika da privučete pažnju na sebe – povucite dobar strateški potez, uložite u oglašavanje i pratite rast vašeg brenda!

Trenutna situacija možda će se loše odraziti na mnoge aspekte života i poslovanja, no ona nudi i priliku za bolje pozicioniranje vašeg brenda kroz oglašavanje.

Mnogo je razloga zašto je ulaganje u oglašavanje dobra odluka. Neki od njih su:
1. Slabljenje ekonomije rezultirat će možebitnim smanjenjem intenziteta oglašavanja kod konkurencije što je prilika za vaš brend da dođe do izražaja, da se repozicionira na tržištu ili da se predstavi novi proizvod ili usluga
2. Predstavit ćete se kupcima kao jaka i stabilna kompanija otporna na krizu
3. Smanjenje cijena oglašavanja otvara mogućnost oglašavanja na više platformi

Kroz kontinuitet oglašavanja poruka brenda ostaje u javnom prostoru – ljudi oglase vide i čuju, o njemu se zanimaju, na njega reagiraju i o njemu raspravljaju. S pojačanim interesom raste prodaja, prisutnost na tržištu, a time i dobit.
Štoviše, mnoge studije pokazuju kako je održavanje (pa čak i povećanje) budžeta za oglašavanje u doba krize rezultiralo boljim prodajnim rezultatima.

Mislite li i dalje da nije moguće profitirati oglašavanjem u gospodarskoj krizi? Pitajte Toyotu, Pizza Hut i Amazon.

Zapamtite – ulaganjem u oglašavanje, posebice u digitalno (gdje se s minimalnim sredstvima postiže široki doseg i mjerljivi rezultati), zapravo ulažete u sebe – poruka koju vi želite odaslati sada vrlo lako dolazi do velikog broja ljudi! Neka se čita i sluša upravo o vama!