Bela Nedeja – Vavek nova štorija s Kreativom!

04 Oct Bela Nedeja – Vavek nova štorija s Kreativom!

Organizatori manifestacije Bela nedeja ponovno su udružili snage s nama u izradi novog vizuala za tradicionalnu feštu od mladog vina Bela nedeja.

U ovogodišnjem izdanju, kao i u prethodnima, željeli smo što vjernije prikazati suštinu te dugogodišnje cijenjene tradicije koja se kroz godine razvila u mnogo više od predstavljanja tradicionalnih zanata i kušanja autohtonoga bijelog vina Kastavštine – belice.

U promišljanju izgleda vizualnog identiteta željeli smo povezati ključne elemente koji simboliziraju Belu nedeju. Upotrebljeni su motivi grada Kastva, vina, tradicionalne gastronomije i glazbe koje objedinjuju raznolikost sadržaja prisutnih na ovogodišnjoj trodnevnoj manifestaciji. Korištenjem jednostavne bijele podloge i jednog središnjeg elementa u kojem prevladavaju tople boje jasno se komunicira poruka (tradicija i zabava). Vizual, svojom upečatljivošću, također poziva ljude da se pridruže slavlju koje godinama taj vikend u listopadu privlači posjetitelje ne samo iz Primorsko-goranske županije već i iz ostalih županija.

I ove godine dizajn s našim potpisom vidljiva je na jumbo plaktima, plakatima, prijevoznim sredstvima, Internet portalima, društvenim mrežama i negdje u vašoj blizini.

Vidimo se na Kastvu i… uzdravlje!Blisko surađujemo sa vama kako bi razumjeli vaše potrebe i želje!